ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ
Γιατί να εμπιστευτώ την Dunlopillo;

  1. Με 88 και πλέον χρόνια εμπειρίας, τα υψηλά προδιαγραφών προιόντα Dunlopillo αποτελούν πρώτη και εγγυημένη επιλογή για ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο. Και όχι τυχαία. Τα ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα Dunlopillo χαρίζουν σε εκατομμύρια πελάτες την απόλυτη εμπειρία ξεκούρασης και άνεσης.
  2. Το μυστικό του καλού ύπνου βρίσκεται . . . στο σπόρο του καουτσουκόδεντρου. Το αγνό φυσικό Latex προέρχεται από το χυμό του καουτσουκόδεντρου. Εφαρμόζοντας την φυσική διαδικασία με την οποία συλλέγεται και επεξεργάζεται το Latex, την επονομαζόμενη Talalay Latex, η Dunlopillo δημιούργησε τα πρώτα στρώματα Talalay, προσδίδοντας νέα σημασία στη λέξη άνεση.
  3. Όλα τα προιόντα Dunlopillo κατασκευάζονται με σκοπό να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προυποθέσεις για ένα ιδανικό περιβάλλον ύπνου. Το στρώμα Dunlopillo έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται άμεσα στο περίγραμμα του σώματος προσφέροντας ορθοπεδική στήριξη της πλάτης, άνεση και ανακούφιση από την πίεση. Επιπλέον, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αερισμού που οφείλεται στον αφρό ανοικτών κυψελών(open cell), το στρώμα παραμένει στεγνό και "φρέσκο"  περιορίζοντας την ανησυχία και κινητικότητα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είναι αθόρυβο, μειώνοντας στο ελάχιστο τους ενοχλητικούς τριγμούς. Η ανεξάρτητη στήριξη που προσφέρει σημαίνει ότι τυχών κινήσεις του ενός δεν επηρεάζουν τη θέση και στήριξη του άλλου.
  4.  Το στρώμα Talalay ενδείκνυται σε περιπτώσεις ανθρώπων που πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα, χάρη στις φυσικές αντιβακτηριακές και υποαλλεργικές ιδιότητες του. Λειτουργεί δηλαδή σαν φυσική ασπίδα κατά της ανάπτυξης μικροβίων και μυκήτων.

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Στρ. Καραϊσκάκη 88 Χαϊδάρι

google maps for my website

2105914457

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 9.00πμ με 15.00μμ
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκεύη 9.00πμ με 14.00μμ & 17.00μμ με 21.00μμ